Vellykket Sail Extreme i Kerteminde

Kerteminde sejlklub har i pinsedagene afholdt Danmarks største jollestævne – Sail extreme. Stævnet tiltrak omkring 750 jollesejlere fra hele Europa, der var samlet for at dyste i en af de 18 forskellige bådtyper. Kerteminde Marina og by var rammen for festlighederne, der havde stor opbakning fra forældre og frivillige hjælpere. Vejret bød på blandet vind, tåge og dejlig solskin – en skøn cocktail.

 

Kerteminde sejlklub har i pinsedagene afholdt Danmarks største jollestævne – Sail extreme. Stævnet tiltrak omkring 750 jollesejlere fra hele Europa, der var samlet for at dyste i en af de 18 forskellige bådtyper. Kerteminde Marina og by var rammen for festlighederne, der havde stor opbakning fra forældre og frivillige hjælpere. Vejret bød på blandet vind, tåge og dejlig solskin – en skøn cocktail.

 

   

Udvalgte billeder fra Sail Extreme

Allerede nu begynder forbedredelserne til næse års Sail Extreme, der har en klar målsætning – at blive større og bedre end i år med øget fokus på komforten for sejlerne. De unge sejlere havde blandt andet mulighed for at campere ved Kerteminde Marina – en mulighed mange af sejlerne benyttede, og som er med til at knytte og skabe venskaber for de unge sejlere.

  

Organiseret jollevogngskaos og skøn camping mellem optimistjoller

 

Foto: Sail Extreme