De danske 49er på finalekurs i Hyeres

 

Ved World Cup stævnet i franske Hyeres var der igår solstrålehistorier og de store smil fremme. Vindforholdene var blevet en anelse bedre, og de sidste både kom i land ved 21-tiden i går aftes. World cupstævnet har lidt under manglende vind tidligere på ugen, der har bevirket, at mange sejladser er blevet udsatte eller helt aflyste.

 

49erne har succes

 

Ved World Cup stævnet i franske Hyeres var der igår solstrålehistorier og de store smil fremme. Vindforholdene var blevet en anelse bedre, og de sidste både kom i land ved 21-tiden i går aftes. World cupstævnet har lidt under manglende vind tidligere på ugen, der har bevirket, at mange sejladser er blevet udsatte eller helt aflyste.

 

49erne har succes

De danske 49ere klarer sig rigtig godt, og de danske sejlere kan glæde sig over at have hele tre både med i top 10. Allan Nørregaard og Peter Lang (Kolding Sejlklub) er placeret på en 2. plads – 10 point efter den førerende britiske båd med Brotherton og Asquith. Emil og Simon Nielsen (Skive Sejlklub) er placeret som nummer 6, og som en stor overraskelse på 9. pladsen finder vi Niels Joakim Gormsen (Furesøen) og Anders Thomsen (KDY).

Idag skal 49erne sejle sidste sejladser i mellemrunden, inden det gælder fredagens finaler for de ti bedst placeret både. Trine krydser fingre for, at Danmark får 3 både repræsenteret ved finalesejladserne.

 

470er pigerne tyvstartede

Henriette Koch og Lene Sommer var uheldige og blev taget for en tyvstart i gårsdagens første sejlads.

 

Henriette og Lene i deres 470er

Heldigvis kunne pigerne placerer sig som nr. 8 og nr. 5 i de to efterfølgende sejladser, hvilket gør at pigerne samlet set ligger nummer 6. – a point med den italienske båd, der ligger nummer 5. Pigerne er nu godt på vej mod fredagens finaler.

 

Laser radial

Sarah Gunni (Skovshoved Sejlklub / KDY) er nummer 15 i feltet efter gårsdagens sejladser.

Sarah Gunni på vandet i hendes Laser radial

På en 22. plads finder vi Maiken Schütt (Horsens Sejlklub / KDY). Der er sejlet i alt 4 sejladser i klassen forløbig.

 

Fotograf: Mick Anderson for Dansk Sejlunion