Smarte batteridrevne lanterner

Batteridrevne lanterner, der lyser hvid og rød/grøn er en god investering at have ombord. Der er en tendens til ikke at tænke på lanterne, hvis der er fejl i det elektriske system. En båd der befinder sig på havet om natten og uden lys, har inden chance for at blive set af andre fartøjer. Netop derfor er de batteridrevne lanterne en rigtig god backup for de eksisterende lanterner ombord.

Der findes forskellige modeller af de batteridrevne lanterner – nogle sættes fast med en sugekop, andre med klemmer og nogle monteres på rækværket.

Batteridrevne lanterner, der lyser hvid og rød/grøn er en god investering at have ombord. Der er en tendens til ikke at tænke på lanterne, hvis der er fejl i det elektriske system. En båd der befinder sig på havet om natten og uden lys, har inden chance for at blive set af andre fartøjer. Netop derfor er de batteridrevne lanterne en rigtig god backup for de eksisterende lanterner ombord.

Der findes forskellige modeller af de batteridrevne lanterner – nogle sættes fast med en sugekop, andre med klemmer og nogle monteres på rækværket.

Eksempler på de forskellige monteringsmuligheder af lanternen

De batteridrevne lanterner fåes fra cirka 100 kroner og opefter.