Brand i Ishøj Havn

Der er udbrudt brand i Ishøj Havn. Brandalamen lød hos Københavns Vestegns Brandvæsen omkring klokken 4.00 i nat. Branden var kraftig og har bredte sig hurtigt mellem bådene, da brandvæsnet ankom til stedet.

Der er i alt udbrændt tre både, mens en fjerde båd har fået skader. Efterfølgende er to af de brændte både sunket i havnen. Brandvæsnet har nu udlagt flydespærringer, da der flyder vraggods rundt i havnebassinet, oplyser indsatsleder Jan Bendtzen.

Der er udbrudt brand i Ishøj Havn. Brandalamen lød hos Københavns Vestegns Brandvæsen omkring klokken 4.00 i nat. Branden var kraftig og har bredte sig hurtigt mellem bådene, da brandvæsnet ankom til stedet.

Der er i alt udbrændt tre både, mens en fjerde båd har fået skader. Efterfølgende er to af de brændte både sunket i havnen. Brandvæsnet har nu udlagt flydespærringer, da der flyder vraggods rundt i havnebassinet, oplyser indsatsleder Jan Bendtzen.

Årsag til branden kendes endnu ikke – politet overtager sagen, når branden er slukket. Der er intet, der tyder på, at der var personer ombord på de brændte både.

Foto: Michael Rosengaard, http://www.brand-ishoj.dk

 

.