Sjælland Rundt på Indersiden

 

Kapsejladsen Sjælland Rundt På Indersiden vil for sjette år i træk have over 100 deltagere, idet der i skrivende stund er 121 tilmeldte både. Det lidt specielle ved sejladsen er, at man både kan deltage som tursejler, motorsejler og som kapsejler. Der er lagt mere vægt på det sociale i kapsejladsen fremfor konkurrancen i sig selv.

 

 

Kapsejladsen Sjælland Rundt På Indersiden vil for sjette år i træk have over 100 deltagere, idet der i skrivende stund er 121 tilmeldte både. Det lidt specielle ved sejladsen er, at man både kan deltage som tursejler, motorsejler og som kapsejler. Der er lagt mere vægt på det sociale i kapsejladsen fremfor konkurrancen i sig selv.

 

Smukke omgivelse præger Sjælland Rundt På Indersiden

Særligt antallet af trimaraner og Maxi-både imponerer i år, fortæller Lars Plejdrup fra SRPI. Som konsekvens, udlover Quorning Boats lidt præmier til trimaran-løbets forløbig otte deltagere, og sejladsledelsen lover at finde en særlig præmie til én af Maxi-bådene – foreløbig er otte tilmeldt som tursejlere, og fire som kapsejlere. De tursejlende Maxi’er sejler i samme løb, mens de kapsejlende er fordelt i tre forskellige løb.

Der lukkes snart for eftertilmeldinger, men man kan stadig sikre sig en plads 19-20. juni, hvis man er lidt hurtig på tasterne.

Se mere på www.srpi.dk.