Flydende Bavaria bådudstilling

I den kommende weekend den 17.-18. april 2010 er der flydende bådudstilling i Helsingør Nordhavn – Nordhavnsvej 13, 3000 Helsingør.

Floor Marine A/S, der daglig holder til i Egå Marina ved Århus, gæster i weekenden Helsingør Nordhavn med deres Bavaria både og den prisbelønnet Greenline 33 hybrid motorbåd. Derved er der rig mulighed for det sjællandske publikum at opleve og se bådene på tæt hold.

Den flydende bådudstilling har åbent begge dage fra 11-16.

I den kommende weekend den 17.-18. april 2010 er der flydende bådudstilling i Helsingør Nordhavn – Nordhavnsvej 13, 3000 Helsingør.

Floor Marine A/S, der daglig holder til i Egå Marina ved Århus, gæster i weekenden Helsingør Nordhavn med deres Bavaria både og den prisbelønnet Greenline 33 hybrid motorbåd. Derved er der rig mulighed for det sjællandske publikum at opleve og se bådene på tæt hold.

Den flydende bådudstilling har åbent begge dage fra 11-16.

Floor Marine er eneforhandler af Bavaria Yachts i Danmark, og Trine har talt med med ejer Michael Floor omkring den flydende bådudstilling, og hvad vi kan forvente at opleve af både på udstillingen. Michael fortæller, at Floor Marine i alt medbringer 6 både til udstillingen, hvor de 5 er Bavaria Cruiser i forskellige størrelser. De 5 udstillede Bavaria både er;

Bavaria 32 Cruiser

Bavaria 34 Cruiser

Bavaria 38 Cruiser

Bavaria 45 Cruiser

Bavaria 47 Cruiser

 

Dejlig lys Bavaria kahyt i stævnen

Derudover udstilles Greenline 33 Hybrid – en innovativ motorbåd. Greenline 33 Hybrid er en prisbelønnet hybrid motorbåd, der enten kan sejles med dieselmotor eller en elmotor. Båden er Slovensk, og rent indretningsmæssigt har de mange smarte detaljer.

 

Salonen i den lækre Greenline 33 Hybrid

 

Hvis du ikke kan nå til Helsingør i weekenden, så sejles alle de udstillede både hjem til Egå Marina efter udstillingen, hvor Floor Marine altid har en stor flydende udstilling i sæsonen.

Adressen på Floor Marine er; Egå havvej 15-17, 8250 Egå – de kan kontaktes på telefon 87 10 70 10.